facebook_pixel

10 nyttige produkter til telefonen du ikke klarer deg uten i sommer!

Sommerferien banker på døra, og det blir mest sannsynlig ingen reiser til utlandet i år. Du skal kanskje tilbringe ferien i campingvogna eller i Bobilen? Kanskje du skal sove i telt? Eller kanskje du bare skal tilbringe sommeren hjemme uten mye mas og kjas. Uansett hva du gjør ønsker vi i Mobilverkstedet deg en riktig så god sommer og ikke minst fortjent ferie i 2020.

Vi vet ikke om det du velger er hjemme eller borteferie, men det vi riktignok kan være 100% sikker på er at din trofaste venn mobilen, den blir med deg overalt. Du skal jo tross alt dokumentere det du gjør med bilder eller video. Underholde barna mens de venter pa at mamma og pappa lager mat. Eller kanskje du trenger den for å geleide deg hjem til hotellet etter en fuktig natt. Uansett – telefonen er (kanskje dessverre) uunværlig, men den lar deg i det minste holde kontakt med venner å bekjente via Messenger, WhatsApp, Snapchat & iMessages eller tekstmelding for deg med Android telefon. Den er udiskutabelt en viktig del av vårt dagligdagse “Tilbehør”

Det er rart med det, men nå som det er ferie bruker vi kanskje telefonen mer enn noen gang. Derfor har vi samlet sammen et par produkter vi mener det er et “must” å i arsenalet når sommeren kommer seg snikende innpå oss.

TWS Trådløse AirPods

Dette er et must for alle som skal ligge på stranda. Her har du et rimligere alternativ til Apple AirPods, disse fungerer på samme måte, de kobles til helt likt og har både god lyd for musikkopplevelse og en mikrofon som gjør at disse fungerer svært godt som behagelig bluetooth handsfree også.

Størrelsen er helt identisk som Apple Airpods 1. og 2. generasjon, så man står fritt til å kjøpe tilbehør som etuier og andre morsomme add-ons.

Powerbank

Å gå tom for strøm er et mareritt for både ung og gammel. Med en snedig powerbank som denne vil du aldri ha det problemet igjen. Liten og hendig powerbank som ikke tar mye plass.

Vanntett pose til smarttelefon

Hvor mange ganger har du ikke tenkt at du skulle hatt en vanntett beskyttelse til smarttelefonen din? Med vanntett pose til smarttelefon i et stort utvalg av farger får du ikke bare beskyttet telefonen din mot regn og vann, men du kan også velge en farge som gjør din telefon ekstra stilig mens du er ute i regnværet. Med denne kan du ta deg en løpetur selv om det pøs regner, eller du kan ha med deg telefonen mens du jobber på den nye garasjen slik at du kan være tilgjengelig når leverandøren av takstolene ringer deg for å finne veien frem til huset ditt. Dette er et praktisk tilbehør slik at du alltid kan ha telefonen tilgjengelig når du trenger den.

2 i 1 magnetisk ladekabel for Apple Watch og Lightning 2A

Denne smartingen tar deg lade både telefonen og klokka din uten ekstra ledningsstyr! Vi har selvfølgelig tenkt for deg, så denne går passer selvfølgelig godt overens med powerbanken nevnt ovenfor.

Akkurat denne modellen passer kun til iPhone & Apple Watch.

PULUZ Tripod for telefon/kamera

Tripod’en er laget av kvalitetsplast som er varig i bruk. Foten har antiskli, er stabil og kan fint bære telefonen din, uavhengig av størrelse. Den har en kule som braketten festes i, noe som gjør at du enkelt fr den vinkelen du ønsker på kamera/telefonen din.

Dette er et mobiltelefontilbehør og det kan brukes i kombinasjon med selfiestenger, andre tripods og monopods. Super å bruke for å ta selfies eller selfiefilmer, samt handsfree videoopptak.

Merk: Det følger ikke med selve braketten.

Baseus bilholder for telefoner/nettbrett

Baseus bilholder for telefoner/nettbrett 4,7-12,9 tommer, kan du feste på baksiden av forsetene i bilen, slik at barna i baksetet kan ha underholdning på kjøreturen. Den er fleksibel og kan justeres i ulike vinkler – den har myke silikonfester, så telefonen eller nettbrettet ditt ikke blir skadet. Kompatibel med de fleste bilseter og passer til alle telefoner og nettbrett mellom 4,7 og 12,9 tommer.

Sport Armbånd med hull for hodetelefoner og nøkkel lomme

Været er faktisk ganske bra og du vil ut på en løpetur.. Da passer det jo helt ypperlig at du gikk litt amok på nettsiden til Mobilverkstedet og også kjøpte deg et sport Armbånd med hull for hodetelefoner og nøkkel lomme. For i dette været må det være mulig å få inn en joggetur før frokost. Du plasserer nøklene i nøkkellomma og plugger i øretelefonene og løper avgårde. Solen skinner og hytteidyllen er på topp. Dette er det du trengte for å koble av fra jobben denne langhelga sammen med familien.

USAMS magnetisk bilholder for feste i luftekanal

Dette er et must for alle som skal ligge på stranda. Her har du et rimligere alternativ til Apple AirPods, disse fungerer på samme måte, de kobles til helt likt og har både god lyd for musikkopplevelse og en mikrofon som gjør at disse fungerer svært godt som behagelig bluetooth handsfree også.

Når du skal benytte telefonen i bilen, så er det strenge regler for hvordan man skal benytte den. Dette er regler som man har kommet frem til av nødvendighet da man har opplevd en del bilulykker som involverer bruk av mobiltelefon. Derfor håndheves disse reglene også ganske strengt. Hvis du blir stoppet med mobiltelefonen i hånden mens du kjører, så kan du få en kraftig bot. I stedet for å risikere bøter for feil bruk av mobiltelefon i trafikken, så bør du skaffe en universal bilholder for feste i luftekanal.

I tillegg til at dette er en praktiske bilholder, så er den også enkel å montere. Du trenger ikke bore noen ekstra hull i dashbordet, men kan montere den i en luftekanal slik at telefonen også er lett tilgjengelig for deg når du trenger den. Når den er montert har du en sikker og stabil montert telefon som du kan benytte som du ønsker det.

Desinfeksjons våtservietter (75% Alkohol)

Vi kommer ikke unna at i disse tider er det særdeles viktig med renhold. Telefonen går ofte rundt bordet eller i vennegjengen om du skal vise noe på den. Derfor kan disse smarte våtserviettene våre en smart tilbehør til alt det digitale.

Kan brukes til rengjøring og desinfisering av hud, rundt sår, tastatur, mobiltelefon, kontorrekvisita, bærbare rekvisita, barneleker og annet som ofte er i bruk og trenger en rens eller vask.

Herdet glass beskyttelse

Noe av det kjedeligste som finnes når du er på tur er å knuse telefonen sin. Dette kan enkelt ungås med en liten forsikring til din skjerm. Kjøp en bekyttelse i herdet glass. Hvis du skulle være så uheldig å miste telefonen i bakken, vil også denne beskyttelsen sterkt redusere sjansen for at skjermen knuser.  Vi har beskyttelse til de alle fleste telefoner.


Så enten det blir sommerferie i bobil eller rolige dager hjemme, er det hvertfall viktig å “sko” seg riktig hva gjelder det digitale. Dette håper vi at denne artiklen hjalp deg litt på vei med. Men aller mest ønsker vi deg god ferie og en god sommer med 1m avstand!

Siden du kom deg helt ned i bunn av artikkelen ønsker vi å belønne deg med en liten gave 🙂


Bruk rabattkode:

JEGLESTEHELE


Rabattkoden vil gi deg ytterligere 25% rabatt på varene listet over!