Dersom du har bestilt en reparasjon som vi skal utføre for deg, finner du viktig informasjon her, som må leses før telefonen sendes til oss! Når vi mottar din enhet vil den bli lagt i reparasjonskø og reparert i løpet av 1-7 virkedager. Dersom det må bestilles deler for å få reparert den, må ekstra tid påregnes.

Ved bestilt reparasjon:

1. Fjern kodelås eller send oss koden

For at vi skal kunne teste at enheten fungerer etter reparasjon, er det viktig at du sender den til oss uten kodelås. Alternativt kan du legge ved koden din. Vi går aldri inn på personlig informasjon og du må gjerne sende enheten til oss uten innhold (gjenopprettet). Dersom verkstedet ikke har nødvendige koder tilgjengelig når de mottar enheten, får de ikke testet den verken før eller etter reparasjon. Dette vil sinke prosessen og enheten må tilbake i kø. De enhetene dette gjelder kan ikke prioriteres.

2. Legg ved en lapp med ordrenummer

For at vi enkelt skal kunne finne frem til din ordre ved mottak av enheten, er det viktig at du legger ved en lapp med ordrenummer i forsendelsen.

3. Ta sikkerhetskopi av telefonen.

Du bør ta sikkerhetskopi av enheten før du sender den til oss. Det er sjeldent at våre kunder mister innholdet på enheten, men i enkelte tilfeller kan det skje. Ta derfor sikkerhetskopi for å være sikker på at du ikke mister innhold.

4. Ta ut SIM-kortet

Du kan ta ut SIM-kortet fra telefonen. Vi har ikke behov for at dette står i når vi utfører reparasjonen.

5. Send telefonen forsvarlig i posten

Telefonen bør sendes i en forsvarlig emballasje. Vi anbefaler å sende enheten i en passende pappeske med bobleplast eller liknende for å sikre at det ikke kommer skade på enheten. Du er selv ansvarlig for å sende telefonen til oss på forsvarlig vis.

Adresse:
Mobilverkstedet AS
Nordre Fokserød 13B
3241 Sandefjord