Velkommen til Mobilverkstedet.no – ditt førstevalg for mobil- og nettbrettrelaterte behov!

Våre tjenester:

  • Reparasjoner: Vi utfører reparasjoner på de fleste smarttelefoner og nettbrett. Er du usikker på hva som må repareres? Ikke nøl med å ta kontakt, så hjelper vi deg med å bestille riktig reparasjon.
  • Tilbehør: Utforsk vårt brede utvalg av tilbehør til mobiler, nettbrett, og Apple Watch. Fra beskyttelsesdeksler til ladere, vi har alt du trenger.
  • Deler: Føler du deg litt DIY? Vi tilbyr også deler for de som ønsker å prøve seg på reparasjoner selv.
  • Litt brukte enheter: Ser du etter kvalitetsenheter uten den nye prislappen? Sjekk ut vårt sortiment av litt brukte mobiler (spesielt iPhone) iPads, og Apple Watch.

Ta kontakt: Har du spørsmål, bekymringer eller ønsker å gi tilbakemelding? Fyll ut kontaktskjemaet og vårt dedikerte kundeserviceteam vil komme tilbake til deg så raskt som mulig. Hvis du tar kontakt angående en eksisterende ordre, husk å inkludere ditt ordrenummer. Dersom du lurer på om ordren din er sendt, vær oppmerksom på at du vil motta en e-post fra oss når ordren er ferdig pakket og klar for sending eller henting ved våre kontorer. Selv om vi alltid prøver å svare deg raskt, ber vi deg ha tålmodighet i perioder med stor pågang – du vil høre fra oss innen 2-3 dager.

Besøk oss: Er du i nærheten av Sandefjord og foretrekker personlig service?
Kom innom vårt kontor på: Nordre Fokserød 13B, 3241 Sandefjord.
Åpningstider: 10:00 – 16:00 (hverdager)

Vi setter pris på at du valgte Mobilverkstedet.no og ser frem til å betjene deg.

FAQ– Ofte Stilte Spørsmål

Hvilke enheter reparerer dere?

Vi utfører reparasjoner på de fleste smarttelefoner og nettbrett. Hvis du er usikker på om vi kan hjelpe med din enhet, ta gjerne kontakt med oss.

Skal sende inn telefonen per post. Når har jeg telefonen tilbake?

Dette avhenger av postgang. Men du burde ha telefonen tilbake innen 7-8 dager. Vi forsøker hele tiden å reparere telefonen samme dag eller påfølgende virkedag vi mottar telefonene, avhengig av at vi har delene på lager, noe vi som oftest har.

Jeg er usikker på hva som er galt med enheten min. Kan dere hjelpe?

Da kan du bestille en diagnose av telefonen, så kan vi finne ut hva som må gjøres. Når vi har stilt diagnose vil vi kontakte deg slik at du kan avgjøre om du vil utføre de nødvendige reparasjonene, eller ikke. Bestill diagnose her

Hvor lang tid tar en reparasjon?

Reparasjonstiden kan variere avhengig av skadens omfang og tilgjengelighet av deler. Kontakt oss med detaljer om enheten din for et mer presist estimat.

Jeg har lagt inn en ordre. Når vil den bli sendt?

Vi pakker og sender varer hver dag og avhengig av når på dagen du bestiller noe hos oss – blir varen sendt samme dag, eller tidlig påfølgende dag. Forventet leveringstid er på 2-5 virkedager med forbehold om at leveringstid kan variere i perioder med stor pågang – eks: salgsperioder, jul og kampanjedager. Hvor i landet bestillingen skal sendes til kan også ha noe å si på leveringstiden. Du vil motta en e-post fra oss når ordren er ferdig pakket og klar for sending eller henting ved våre kontorer.

Hvor kan jeg finne deres tilbehør og deler?

Vi tilbyr et bredt utvalg av tilbehør og deler for mobiler, nettbrett, og Apple Watch. Dette kan du finne på vår nettside under relevante kategorier.

Hva betyr «Litt Brukte Enheter»?

Våre «Litt Brukte Enheter» er kvalitetsenheter som har vært brukt tidligere, men som fortsatt er i utmerket stand. Dette gir deg muligheten til å få en toppmodell uten den nye prislappen.

Hvordan finner jeg mitt ordrenummer?

Ditt ordrenummer finnes i ordrebekreftelsen du mottok på e-post, etter å ha lagt inn bestillingen. Hvis du tar kontakt angående ordren, vennligst inkluder dette ordrenummeret for raskere behandling.

Hvor er deres fysiske butikk/kontor?

Du kan besøke oss på Nordre Fokserød 13B, 3241 Sandefjord. Våre åpningstider er 10:00 – 16:00.

Hvordan kan jeg ta kontakt hvis jeg har flere spørsmål?

Fyll ut kontaktskjemaet på vår nettside, og vi vil svare deg innen 2 til 3 dager. Alternativt kan du besøke oss på vår fysiske adresse i Sandefjord.