Ønsker du å bli forhandler av Mobilverkstedets produkter?

Mange ønsker å reparere mobiltelefoner på egen hånd eller vil tilby mobildeler til gunstige priser. Ved å bli forhandler for Mobilverkstedet, får du bedre priser og betingelser – på den måten kan du tilby våre kvalitetsprodukter til dine kunder. Det å ha tilgang på alle delene fra samme leverandør, gjør mobilreparasjonene enklere og prisene bedre. Det skal lønne seg å kjøpe våre kvalitetsdeler med garanti, uansett om du skal utføre reparasjoner eller om du skal videreselge delene. Du får bedre priser, bedre betingelser og prioritet ved leveranse!

Stort marked for salg av deler

I dag inneholder mobiltelefonene mer funksjonalitet, flere tekniske finesser og har større og bedre skjermer enn noengang før. Telefonene er med i enhver situasjon, så på tross av flittig bruk av deksler og skjermbeskyttere, så er man innimellom uheldig og skader telefonen, slik at den trenger reparasjon.Her på Mobilverkstedet reparerer vi telefoner i stor skala, men vi når ikke alle forbrukerne og deres behov – det er derfor ønskelig for oss med forhandlere som befinner seg i kundens nærmiljø. 

Reparerer du for andre eller for bedriften din kan du benytte forhandleravtale

Vår forhandleravtale gir deg muligheten til effektivt å kunne tilby kunden riktige deler og reparasjon. I dag benytter vi telefonen i svært mange av dagens gjøremål, det er derfor viktig at den er tilgjengelig for oss. Ved behov for reparasjon vil rask tilgjengelighet på riktige deler være vesentlig, slik at man kan benytte telefonen sin igjen så snart som mulig.

Fordeler med å bli forhandler

Ved å bli forhandler, så får du bedre priser på våre produkter – du blir også prioritert med tanke på utsendelse. På den måten får du delene du trenger så raskt som mulig og både du og dine kunder blir fornøyde. Vi kan også tilby 30 dagers forfall på faktura fra varene sendes fra oss.

Ønsker du å bli forhandler – ta kontakt med oss

Har du spørsmål rundt det å bli forhandler for Mobilverkstedet, så er det bare å ta kontakt. Vi besvarer alle henvendelser så raskt som mulig, slik at du kan få svar på det du eller dine kunder lurer på.

Ta kontakt