facebook_pixel
Velg avdeling

Ønsker du å bli forhandler av Mobilverkstedet sine produkter?

Mange ønsker selv å reparere mobiltelefoner eller å kunne tilby deler til mobiltelefoner til gunstige priser. Ved å bli forhandler for Mobilverkstedet får du bedre priser og betingelser slik at du kan tilby våre produkter til dine kunder. Når man utfører reparasjoner av mobiltelefoner, så kan det være en fordel med tilgang på alle deler fra ett og samme sted. Vi tilbyr egne priser for forhandlere slik at det skal lønne seg å kjøpe deler fra oss for å utføre reparasjoner eller for å videreselge deler. Hos oss får du alltid tilgang på kvalitetsdeler med garanti. I tillegg til at du får bedre priser på produktene, så vil våre forhandlere også bli prioritert i forhold til leveranse slik at du alltid får nye deler så raskt som mulig.

Stort marked for salg av deler for mobiltelefoner

På grunn av at mobiltelefoner i dag inneholder mer og mer funksjonalitet bak større og bedre skjermer, så opplever også flere at de er uheldige med telefonene slik at skjermer eller overflater skades eller ødelegges. Selv om de fleste er flittige brukere av deksler og skjermbeskyttelser, så er telefonen med i alle hverdagens situasjoner og sjansen er derfor større for at man skader telefonen og at den trenger reparasjon. Mange ønsker å kunne reparere telefoner selv, og selv om vi tilbyr muligheten for å reparere tilsendte telefoner, så kan vi ikke nå alle forbrukerne og håndtere deres ønsker like raskt og effektivt som vi ønsker, og det er derfor ønskelig for oss med forhandlere som befinner seg i kundens nærmiljø og kan tilby dem deler når de trenger det.

Utfører du reparasjoner for andre eller for bedriften din kan du benytte forhandleravtale for deler

Vår forhandleravtale er også praktisk for deg som ønsker å reparere telefoner for dine kunder mens de venter og som ønsker rask tilgang på deler til telefonene slik at kundene kan forvente rask respons og kan fortsette å benytte telefonen sin igjen så snart som mulig. I dag benytter de fleste telefonen til mye forskjellig hver eneste dag, og man er derfor ganske avhengig av at den fungerer som den skal.

Fordeler med å bli forhandler

Ved å bli forhandler, så får du tilgang på bedre priser på produktene våre, i tillegg til at du blir prioritert i forhold til utsendelse av produkter. På den måten får du de delene du trenger så raskt som mulig, og både du og dine kunder blir fornøyde med resultatet.

Ta kontakt for spørsmål i forbindelse med å bli forhandler

Hvis du har noen spørsmål rundt å bli forhandler for Mobilverkstedet, så er det bare å ta kontakt. Vi besvarer alle henvendelser så raskt som mulig slik at du kan få svar på det du eller dine kunder lurer på.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.