Mobilverkstedet AS hadde oppstart 11.10.2016 med nåværende konsept på Nordre fokserød. Vi er et uavhengig verksted og nettbutikk med lang erfaring, også i forkant av dette. Vi har lager her i Sandefjord og sender til hele landet, vi har verksted med drop in – du kan også bestille reparasjoner og sende enheter inn til oss for reparasjon. Mange reparerer selv og hos oss finner du både deler og verktøy som trengs for å reparere din mobiltelefon. Vi importerer selv og har stadig noen nyheter på lur – så her er det gode sjanser til å finne noe til deg selv – eller om du trenger en fin gave.

Vi forhandler både til privatpersoner, bedrifter og forhandlere og har et stort utvalg i mobildeler, Litt Brukte iPhone, iPad og Apple Watch, samt en egen kategori for brukte mobiltelefoner. Sortimentet består også av tilbehør til både mobil, nettbrett, Apple Watch og MacBook.

Kunnskap – Våre teknikere har god og inngående kunnskap om mobiltelefoner, nettbrett og Apple Watch – og hvordan de skal behandles for å yte best mulig. Med flere tusen reparasjoner per år, er vårt verksted alltid oppdatert og legger sin stolthet i å reparere din enhet, slik at den returneres til deg i topp stand.

Drop in og innsending – Vi har åpent alle hverdager 10-17 og du kan levere din enhet hos oss, så vil tekniker reparere den så snart det er ledig kapasitet. De vanligste reparasjonene utføres stort sett mens du venter (cirka 30 min). Du kan selvsagt også bestille reparasjon i vår nettbutikk og sende inn din enhet til oss per post.

Kvalitetsdeler – Vi bruker deler av høy kvalitet, slik at du skal være trygg når du reparerer din enhet hos oss. Delene vi bruker er enten originale eller har tilsvarende original kvalitet. Skjermer kommer i ulike kategorier, så her kan du også velge kvalitet ut i fra ditt behov.

Garanti – Vi har ett års garanti på alle våre produkter, deler og reparasjoner (med unntak av enheter som er reparert etter fuktskade), så skulle det mot formodning oppstå noen problemer som skyldes reparasjon utført hos oss, så er det bare å ta kontakt, så skal vi løse det så raskt vi kan.

Tilbehør – Vi har et stort utvalg av tilbehør både til mobiltelefon, nettbrett og Apple Watch. Særlig vår tilbehørskategori til Apple Watch har svært god bredde og vi er stolte av både kvalitet, design og utvalg. Her finner du tilbehør som både lader, beskytter og pynter opp klokken din – god design til en rimelig pris.

Miljøfokus – Vi selger både brukte A, B-grads mobiltelefoner, samt brukte iPads og Apple Watch. Dette er en viktig del av vårt miljøfokus – reparasjon og gjenbruk er positivt for miljøet og gir i tillegg en hyggelig bivirkning for lommeboken din!

Kontaktinformasjon

Mobilverkstedet AS
Organisasjonsnummer: 917723559 MVA
Nordre Fokserød 13B
3241 Sandefjord, Vestfold, Norge
hei@mobilverkstedet.no

For spørsmål rundt bestilling, varer og reparasjon, ber vi om at vi kontaktes via epost eller chat.