facebook_pixel

Refurbished iPhone – Like god som ny

Å kjøpe seg ny telefon er et valg som gjøres av flere nordmenn hver eneste dag. Telefonen er ofte noe av det dyreste du kjøper gjennom et år, og det er mange spørsmål som går rundt i hodet før du gjør ditt valg. Hvilken modell skal man velge? Hvor stort minne skal den ha? Skal man gå for det dyreste, råeste og beste på markedet eller skal man være fornuftig og kjøpe billig og bra? Dette er noen, blant veldig mange valg man skal ta når man skal kjøpe seg ny telefon. Vi skjønner at det kan være vanskelig, men vi vet råd! Vi i Mobilverkstedet har spesialisert oss på såkalte refurbished telefoner. Under forklarer vi hvorfor vi mener du skal velge nettopp dette neste gang du skal velge en ny telefon.

Det at en telefon er refurbished betyr ikke at telefonen er ny, men at den har blitt evaluert av teknikere og eventuelle reparasjoner som er nødvendige er utført. Enheten anses som «ny» og er helt tilbake til fabrikkinnstillinger, slik at hver refurbished telefon er klar for et nytt liv. Batteriet har 80% kapasitet eller mer. Altså du kan være trygg på at telefonen du velger både fremstå som ny, samt at den oppfører seg som den skal.

Vi anbefaler at du sikrer din refurbished telefon med relevant tilbehør, som skjermbeskyttelse, deksel eller bæreveske. Dette vil beskytte den mot riper og skader og bidra til at du beholder telefonen din i god stand og det er en billig forsikring for å forlenge levetiden på telefonen din.

Kundene som har kjøpt en Refurbished iPhone sier blant annet dette

Se alle våre refurbished telefoner her: