facebook_pixel

Mens vi venter på watchOS 5 – få enda mer ut av din Apple Watch

Aktivitets­­­konkurranser med vennene dine, flere treningsøkter, nye funksjoner som gjør at du får mer ut av løpingen din. Smartere og morsommere måter å holde kontakten på – og motta informasjon som er viktig for deg. Med watchOS 5 får du enda mer ut av Apple Watch, fra den tidlige morgenøkten til du legger deg om kvelden.

Vær mer aktiv

Ukens vinner. I tillegg til å dele aktiviteten din kan du nå utfordre en venn til en syvdagers konkurranse, hvor dere får poeng basert på hvor mye av aktivitetsringene som er fullført. Sunn konkurranse har aldri vært sunnere!

Personlig sekundant. Mens konkurransen pågår blir du oppdatert på om du ligger foran eller bak konkurrenten din – og hva stillingen er – så du alltid vet hva som kreves av bevegelse for å vinne.

Automatisk treningsgjenkjenningApple Watch registrerer når du beveger deg og spør om du vil starte Trening-appen. Den gir deg uttelling for trening du allerede har fullført. Og den minner deg på å avslutte treningsøkten hvis du glemmer det når du er i mål.

Helt ny yogaøkt. Med watchOS 5 gir Apple Watch deg de mest nøyaktige målingene, som kaloriforbrenning under vinsaya flow-øktene dine.

Ut på tur. Nå kan du velge Fjelltur i Trening-appen. Mål stigning i sanntid og få uttelling for de tøffe motbakkene. Se hvor mange kalorier du har forbrent og hvor stor stigningen har vært.

Avanserte løpefunksjoner – innovasjon som holder følge med deg

Tempovarsler. Velg et ønsket tempo, så vil Apple Watch prikke deg på håndleddet når det går for raskt eller for tregt.

Stegfrekvens. Med watchOS 5 kan du se antall skritt per minutt under løpetreningene. Når du løper med optimal stegfrekvens, blir du mer effektiv og reduserer sjansen for skader.

Podcast-appen – påfyll mens du forbrenner

Automatisk synkronisering. Øyeblikkelig underholdning. De neste episodene er klare til avspilling når du er klar til å lytte. Du kan også bruke Siri til å søke etter og spille av alle programmer som er tilgjengelige i Podkaster-appen.

Walkietalkie – snakk om en ny måte å snakke på

Si hallo til walkietalkie. Denne nye funksjonen gjør det enkelt å snakke med alle som har en kompatibel Apple Watch. Enten du er på en konsert eller prøver å finne noen på en travel strand, kan du lett få kontakt med et enkelt trykk.

Enkel. Personlig. Leken. Når du åpner Walkietalkie-appen, ser du en liste over personer med Apple Watch som du ofte ringer og sender tekstmeldinger eller e‑poster til. Velg en kontakog inviter til en prat. Trykk og snakk.Slipp for å lytte. Og det er det. Over.

Smartere Siri – mer forutseende – bedre forberedt

Klokere dag for dag. Siri-urskiven benytter maskinlæring. Etter hvert som den blir kjent med deg, gir den stadig bedre forslag til innhold og snarveier til riktig tid og sted. Akkurat ferdig på jobb? Spillelisten «Hjemturen» ligger klar på håndleddet. Nå fungerer Siri med favorittappene dine.Med et raskt blikk får du informasjonen du trenger – når du trenger den. Så når du er ferdig med morgenmøtene, er det lettere å se om du kan ta deg tid til en rask treningsøkt.

Løft og snakk. Nå trenger du ikke lenger si «Hei, Siri.» Det holder å løfte håndleddet. Du kan også bruke snarveier for det du gjør hver dag – som å bestille morgenkaffen elektronisk på den lokale kaffebaren din.

Bedre varslinger – oppdatert her og nå – svar der og da

Gjør mer med en gang. Sjekk inn på flyet og legg boardingkortet i Wallet med Qantas. Endre tidspunkt og antall personer for en kommende reservasjon på Yelp. Forleng parkeringstiden med PayByPhone. Nå kan du reagere direkte på varslingene fra favorittappene dine.

Flere varslinger med ett blikk. Varslinger fra samme app samles nå på en smart måte. Så du kan rulle mindre og se mer.

Se nettsider. Når du mottar en melding med en lenke til en nettside, kan du trykke på den og få en visning som er tilpasset den lille Apple Watch-skjermen.

Planlegg Ikke forstyrr. Angi et bestemt tidspunkt, eller at den skal aktiveres når du forlater den nåværende posisjonen din.

Når: watchOS 5 kommer høsten 2018!
Kompatibel med: Apple Watch Series 1, Apple Watch Series 2, Apple Watch Series 3 og iPhone 5s eller nyere med iOS 12 eller nyere. 

NB! watchOS 5 har ikke støtte for første generasjon Apple Watch.