Vi kjører i gang i år som i fjor med noen tilbud det lukter svidd av! Du bør følge med på denne siden, for her vil tilbudene presenteres hver eneste dag – de gjelder så langt lageret og tilgangen til varene rekker. Lykke til med å gjøre et kupp for deg selv – eller kanskje en flott julegave allerede nå!

Outlet tilbud

Her har vi for anledningen fylt opp en mengde produkter som kan passe nettopp deg. Bruk «passer til» filteret og finn varene som passer deg. Her er det varer som ikke vil komme tilbake, så når det er tomt, så er det tomt.

Apple iPhone 8 64 GB (Litt brukt) – Kun 1999,-

50 stk iPhone 8 med 64 GB til kun 1999,- er tilgjengelige og kommer garantert til å fly av gårde, før vi vet ordet av det! Vær rask med å sikre deg en – eller flere, om du trenger det.

Apple iPad 6 2018 (Litt brukt) – Kun 50 stk!

50 stk iPad 32gb i ypperste kvalitet og A-grad er tilgjengelig til 1999,-. Bruker du deksel eller ikke synes det er så farlig med noen bruksmerker, så har vi også fått inn 50 stk i B-grad til 1799,-. Dette er laveste prisene vi noen gang har kunne selge disse modellene til, så her gjør du virkelig et kupp! Her gjelder det å være rask, før det er for sent!

Akkurat nå får du minimum 30% rabatt på alt tilbehør til din mobil og her kommer en liten smakebit.

*det vil være noen få produkter denne rabatten ikke gjelder

Rabatt på alle reparasjoner

Under Black Week får du nå 30% rabatt på alle reparasjoner til iPhone og til iPad. Så har du noen defekter på din telefon eller nettbrett nå så har du muligheten til å spare penger ved å handle denne uken.

Apple iPhone 12 Pro (Litt brukt) – Fra 6999,-

Vi har laget et ekstratilbud til dere på den kraftige og populære iPhone 12 Pro, den kan du nå få fra 6999,- og oppover ettersom hva du ønsker av kvalitet og lagring. Lykke til, det gjelder så langt det er tilgjengelig.

Apple iPhone 11 (Litt brukt) – Satt ned 1000kr!


iPhone 11 sort med stor lagring på 128 GB og i ypperste kvalitet som er A-grad. Nå under Black week kan du spare hele 1000 kr på dette kjøpet.

InPods I hele 8 forskjellige farger

Trenger du noen billige og gode pods for å spille musikk, eller har barn som har lyst på noen øreplugger i en fin farge så er dette det perfekte produktet for deg. Fin gave til jul eller førjulstid. Gjelder så langt lageret rekker.

De mest populære iPhone reparasjoner

De mest populære iPad reparasjoner

Få en smartklokke med på kjøpet

Under Black Week får du nå med en Smartklokke med på kjøpet når du kjøper et nettbrett, dette er en populær klokke, en ganske enkel en, men likevel mange gode anmeldelser fra tidligere kunder som har kjøpt denne. (det gjelder ikke iPad 6 2018 da den er ekstra satt ned.)

Få en smartklokke med på kjøpet

Under Black Week får du nå med en Smartklokke med på kjøpet når du kjøper en telefon fra oss, dette er en populær klokke, en ganske enkel en, men likevel mange gode anmeldelser fra tidligere kunder som har kjøpt denne. (det gjelder ikke iPhone 8 og iPhone 11 da den er ekstra satt ned.)