Bruker din bedrift mye penger på nye mobiler? Spar penger ved å reparere isteden

De fleste bedrifter har en del utgifter knyttet til reparasjoner og support på mobiltelefoner og nettbrett. I tillegg er det også viktig for at bedriftens ansatte hele tiden kan jobbe effektivt slik at man kan få reparert telefoner og nettbrett raskt. De fleste bedrifter vil derfor ha nytte av en bedriftsavtale for mobilreparasjoner.

Med en økende andel av smarttelefoner blant ansatte, er det ofte en økende utfordring med at mobiltelefoner får skader av en eller annen type. Behovet for de fleste bedrifter for å få mobiltelefoner reparert er da en del større enn tidligere. For deg som ønsker å få kontroll over denne kostnaden kan det være praktisk å opprette en bedriftsavtale for reparasjon av mobiltelefoner. Med en slik avtale kan du, eller dine ansatte, redusere utgiften til reparasjon av skadede telefoner vesentlig.

Vi har flere avtaletyper avhengig av hvor store utgifter din bedrift har for reparasjon av mobiltelefoner. Har du mange ansatte, er det en fordel å benytte vår avtale som gir deg høyere rabatt for reparasjoner og produkter.

Vi anbefaler å opprette en bedriftsavtale for mobilreparasjoner for reduserte kostnader og eksepsjonell personlig service for deres bedrift. Som bedriftskunde har man også mulighet for å inngå fakturaavtale.

Fordeler med bedriftsavtale for mobilreparasjoner

Med bedriftsavtale for mobilreparasjoner vil du få flere fordeler:

Prioritert reparasjon
Når en ansatt har fått sin telefon ødelagt, er det viktig å få fikset dette så raskt som mulig. De fleste har behov for at telefonen er i orden for å kunne gjøre jobben sin, og man ønsker at de ansatte er raskt i gang med sine arbeidsoppgaver igjen.

Rabatterte priser for bedriften og bedriftens ansatte
Mange bedrifter har en del utgifter knyttet til vedlikehold av mobiltelefoner eller innkjøp av tilbehør slik at de ansatte kan jobbe effektivt. Med en avtale reduseres disse kostnadene for bedriften, eller eventuelt for de ansatte.

Egne betalingsvilkår
Med bedriftsavtale for mobilreparasjoner har du mulighet til å motta faktura for dine reparasjoner i henhold til avtalte betalingsvilkår.

Egen kontaktperson
Med en egen kontaktperson for ditt firma, får du rask og personlig service som gjør at reparasjonen kan bli utført så raskt som mulig, og dine ansatte raskt kan utføre sine arbeidsoppgaver som normalt igjen.

Support på smarttelefon og nettbrett
En stor fordel for mange er tilgang til support om man har problemer eller spørsmål knyttet til oppsett eller bruk av sine mobiltelefoner og nettbrett.

Det viktigste for de fleste bedrifter er at man får raskt løst utfordringer eller feil med sine mobiltelefoner og nettbrett. Ansatte er som oftest svært avhengig av informasjon og oppsett på sine mobile enheter for effektivt å utføre sine arbeidsoppgaver, og da er det ekstra viktig med raskt og personlig oppfølging når man trenger support eller reparasjoner.

Prisavtaler
Bedriftsavtaler for mobilreparasjoner er tilpasset at man har forskjellige behov i forskjellige bedrifter. Dette er avhengig av om din bedrift ofte har behov for reparasjoner eller utstyr til telefoner eller nettbrett. Jo høyere utgifter man har i forhold til denne typen tjenester, jo mer nytte har man av en avtale med høyere rabatter slik at man raskt sparer på å inngå en avtale.


Kontaktskjema for bedrift
Kontaktskjema bedrift  
Firmanavn  
Kontaktperson  
Din e-post  
Emne  
Beskrivelse   
   
powered by