facebook_pixel
Velg avdeling

Bruker din bedrift mye penger på nye mobiler? Spar penger - reparer i stedet

De fleste bedrifter har en del utgifter knyttet til reparasjoner og support på mobiltelefoner og nettbrett. For at bedriftens ansatte skal kunne jobbe effektivt, er man avhengig av at telefoner og nettbrett blir reparert raskt - og her kan vi tilby en gunstig bedriftsavtale.

Behovet for raske nettbrett- og mobilreparasjoner øker i takt med antallet nettbrett og mobiltelefoner i omløp. Jo hyppigere bruk, jo hyppigere skjer det skader. For at kostnadene skal kunne kontrolleres, kan det være praktisk å opprette en bedriftsavtale for reparasjon av nettbrett og mobiltelefoner - slik kan du og dine ansatte redusere slike utgifter betraktelig.

Vi har ulike avtaletyper avhengig av størrelsen på ditt behov - jo flere ansatte dere er, jo flere reparasjoner og produkter trengs, noe som også genererer en høyere rabatt. En bedriftsavtale vil gi dere reduserte reparasjonskostnader, fakturaavtale og en eksepsjonell personlig service for deres bedrift.

Kontakt oss for mer informasjon - vi er her for å hjelpe dere!

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Prioritert reparasjon

Når en ansatt har fått sin telefon ødelagt, er det viktig å få fikset dette så raskt som mulig. De fleste har behov for at telefonen er i orden for å kunne gjøre jobben sin og man ønsker at de ansatte er raskt i gang med arbeidsoppgavene sine igjen.

Rabatterte priser for bedriften og bedriftens ansatte

Mange bedrifter har en del utgifter knyttet til vedlikehold av mobiltelefoner eller innkjøp av tilbehør - slik at de ansatte kan jobbe effektivt. Med en bedriftsavtale reduseres disse kostnadene.

Egne betalingsvilkår

Med bedriftsavtale for mobilreparasjoner har du mulighet til å motta faktura for dine reparasjoner i henhold til avtalte betalingsvilkår.

Egen kontaktperson

Med en egen kontaktperson for ditt firma, får du rask og personlig service. Dette gjør at reparasjonen kan bli utført så raskt som mulig og dine ansatte raskt kan utføre sine arbeidsoppgaver som normalt igjen.

Support på smarttelefon og nettbrett

En stor fordel for mange er tilgang til support om man har problemer eller spørsmål knyttet til oppsett, eller bruk av sine mobiltelefoner og nettbrett.

Det viktigste for de fleste bedrifter er at man får raskt løst utfordringer eller feil med sine mobiltelefoner og nettbrett. Ansatte er som oftest svært avhengig av informasjon og oppsett på sine mobile enheter for effektivt å utføre sine arbeidsoppgaver, og da er det ekstra viktig med raskt og personlig oppfølging når man trenger support eller reparasjoner.

Prisavtaler

Bedriftsavtaler for mobilreparasjoner er tilpasset at man har forskjellige behov i forskjellige bedrifter. Dette er avhengig av om din bedrift ofte har behov for reparasjoner, eller utstyr til telefoner eller nettbrett. Jo høyere utgifter man har i forhold til denne typen tjenester, jo mer nytte har man av en avtale med høyere rabatter slik at man raskt sparer på å inngå en avtale.

Høres dette interessant ut?
Ja, da kan du starte med å fylle ut skjemaet på toppen av siden.