facebook_pixel
Velg avdeling
Artikkel

Apple vil lansere neste iPhone den 12. september på sitt nye Campus

Vi vil også mest sannsynlig høre om Apple TV, Apple Watch og HomePod. Apple annonserte at de holder sin årlige iPhone-begivenhet tirsdag 12. september. Det blir det første arrangementet på Apples nye «romskip» -campus i Cupertino, California. Jo, Apple har ikke akkurat sagt hva vi kan forvente, men gitt at selskapet har introdusert en ny […]

Vi vil også mest sannsynlig høre om Apple TV, Apple Watch og HomePod.

Apple annonserte at de holder sin årlige iPhone-begivenhet tirsdag 12. september. Det blir det første arrangementet på Apples nye «romskip» -campus i Cupertino, California. Jo, Apple har ikke akkurat sagt hva vi kan forvente, men gitt at selskapet har introdusert en ny iPhone rundt denne tidsrammen de siste seks årene, er det en ganske sannsynlig at vi får se den nye mobiltelefonen. Det inkluderer «iPhone 8», en enhet som forventes å være radikalt forskjellig fra sine forgjengere. Av forbedringer ryktes en OLED-skjerm, ansiktsgjenkjenning, trådløs lading, en virtuell hjemme-knapp og et oppdatert dual-kamera system.

Apples september-arrangement er vanligvis det største av året, i hvert fall fra et maskinvareperspektiv. Utover den nye iPhone, forventer vi også å høre om en iPhone 7S og 7S Plus, i tråd med Apples vanlige oppgraderingssyklus. Som for ikke-maskinvare, rykter det om oppdateringer for både Apple Watch og Apple TV. Til slutt vil vi nok høre mer om HomePod-høyttaleren som ble avduket på WWDC i juni. Hvis Apple ønsker å få det ut på markedet før jul, er timingen fornuftig å få flere detaljer og til og med en pris- og utgivelsesdato.

Fra et software side vil Apple nesten sikkert si når iOS 11, MacOS High Sierra og WatchOS 4 vil være klare for at kundene kan laste ned til sine enheter. Mens Mac-oppdateringene vanligvis har tatt litt lenger tid, bør den nye iOS og WatchOS være ute innen noen uker fra arrangementet.