facebook_pixel

Hva er nytt i iOS 9.3? Den største oppdateringen etter iOS 9.0

Apples iOS 9.2.1 -oppdateringen er fortsatt i testing, men det stoppet ikke selskapet fra å overraske oss med en iOS 9.3 beta i morges. IOS 9.3 beta er en av de største oppdateringene til iOS 9 til nå, innføre en ny Night Shift funksjon og forbedre flere eksisterende apps, inkludert Notes, Apple News, Helse, CarPlay , og mer. Vi har samlet opp en fullstendig liste over endringer og nye funksjoner i iOS 9.3, å gi dere lesere et klart bilde av hva dere kan forvente å se når iOS 9.3 slippes offentlig. Night Shift – Night Shift er en ny funksjon som er designet for å kutte ned automatisk på mengden blått lys en iOS- brukeren er utsatt for om natten ved å skifte til flere gule toner for iPhone eller iPad -skjermen . Studier har antydet blå lyseksponering om natten kan forstyrre døgnrytmen , noe som gjør det vanskeligere å sovne.

Night Shift innstillinger er tilgjengelige i «Display og lysstyrke » i Innstillinger- appe. I denne delen er det en ny mulighet til å veksle på » Blue Light Reduction » og sette skjermen til å være kjøligere eller varmere . En tidsplan alternativet lar brukerne sette en egendefinert tidsplan eller velge å slå på Night Shift fra solnedgang til soloppgang. Hurtig handlinger – på iPhone 6s og 6s Plus, det er nye 3D Touch raske Initiativer for flere av de lager apps, inkludert Vær, Innstillinger, Kompass, og helse. Været for raske Handlinger tillater deg å se været der du er eller for lagrede steder i appen. Innstillinger inneholder nyttige snarveier for å få tilgang til Bluetooth, Wi – Fi, batteriet og bagrunns alternativer. Helse snar-Handlinger gir tilgang til medisinsk ID eller en brukers dashbordet, mens Kompass har nå mulighet til å åpne direkte til kompass eller nivået.

Det er også nye hurtigvalg alternativer for App Store og iTunes Store- apps. For App Store app, Hurtigvalg inkludere nå » Oppdater alle » for å oppdatere alle programmer samtidig fra Hjem-skjermen , og » Kjøpt » for å åpne opp for en liste over alle kjøpte apps. For iTunes Store , nye alternativene inkluderer «Vis Downloads » og » Kjøpte «.

Notes – Det er en ny mulighet til å bruke Touch -ID eller et passord for å beskytte notater app . Med denne aktivert, vil Notater be om enten brukerens PIN-kode eller et fingeravtrykk når du åpner Notater-programmet . Passordbeskyttelse for Notes er tilgjengelig i Innstillinger, men det ser ut til at funksjonen kan være ikke-fungerende på det nåværende tidspunkt. Det er også nye alternativer i Innstillinger for å organisere notater etter dato Redigert, Dato opprettet, eller tittel.

Nyheter – Apple har forbedret nyheter app i iOS 9.3 for å gjøre det mer skreddersydd til hver enkelt persons interesser. Den For Deg delen er også innlemme trending emner og spesifikke plukker fra Apple redaktører for å hjelpe brukerne bedre oppdage innhold. Andre nye funksjoner er en ny liggende visning for Nytt på iPhone, in-line video-avspilling for videoer i nyhetssaker, og raskere innholds oppdatering når du åpner nyheter appen.

Helse – I Helse appen, når man ser på vekt, trening, og Sove kategorier, helse nå linker til applikasjoner du kan laste ned som vil tillate deg å samle inn disse dataene. Helse speiler også Apple Watch, bevegelse, mosjon, og oppreist data i en ny «Aktivitet » grensesnitt, og det viser dine mål. De nye helse funksjoner i iOS 9.3 er ikke funksjonell ennå, så det nye grensesnittet og programforslag var ikke tilgjengelig på våre iOS-enheter som kjører iOS 9.3.

CarPlay – Flere CarPlay apps har blitt oppdatert for å bringe dem i tråd med iOS apps på iOS 9. Apple Music CarPlay appen omfatter nå Ny og for deg seksjoner for bedre musikk oppdagelse, og et nærliggende funksjon i Maps tilbyr bedre tilgang til informasjon om hva som er like ved, og gir forslag til lokale bensinstasjoner, restauranter, kafeer, og mer. Sammen med iOS 9.3, også gitt Apples en omfattende liste over alle bilene i USA og andre land som tilbyr CarPlay støtte. Apples listen inneholder mer enn 100 2016 og 2017-modeller fra 22 bilprodusenter som Audi, Buick, Cadillac, Chevrolet, Citroën, DS Biler, Ferrari, Ford, GMC, Honda, Hyundai, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Opel, Porsche, Peugeot, Seat, Skoda, Suzuki, Volkswagen og Volvo.

Utdanning – iOS 9.3 inkluderer flere Utdanning rettede funksjoner, inkludert delte iPads for studenter, en ny Klasserom app, en Apple skoleleder, og forbedrede Apple ID administrasjonsfunksjoner.

Apple Watch – Med iOS 9.3 og watchOS 2.2, er iPhone stand til å pare med mer enn én Apple Watch. Begge oppdateringene er nødvendige, med hver klokke kjører watchOS 2.2 og iPhone som kjører iOS 9.3. WatchOS 2.2 ble sådd til utviklere sammen med iOS 9.3.

Live photos – På iPhone 6s , er det en ny mulighet til å lagre en full oppløsning bilde fra en Live Photo . Når du bruker Share Sheet , velge » Kopier» nå gir en mulighet til å skape et stillbilde kopi av en Live Photo.

Lommebok / Apple Pay – I Lommebok og når du bruker Apple Pay , er det nå en mulighet til å åpne en applikasjon som er knyttet til et pass eller kredittkort . For eksempel på en Southwest boarding pass, det er et nytt ikon som vil åpne Sydvesten app når avlyttet.

Siri – Siri har blitt oppdatert i iOS 9.3 til å omfatte følgende språk: Malay ( Malaysia ) , finske ( Finland ) , og hebraisk ( Israel).

App Switcher – iOS 9.3 inkluderer haptisk feedback når du bruker Force Touch app switcher på en iPhone 6-ere eller 6s Plus. » Peek » feedback leveres når første åpne app switcher , og en full » Pop» tilbakemelding er gitt når du trykker videre for å åpne den helt .

Kilde: Macrumors

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *