facebook_pixel
Du har 1500kr igjen til fri frakt

Din handlekurv er tom

Kjøp nå

Mobilreparasjon

Hos oss får du rask reparasjon av din iPhone, og andre populære smarttelefoner. Vi er lokalisert i Sandefjord, Vestfold, men du kan levere din telefon til reparasjon via post uansett hvor i landet du bor.

Når din telefon er ødelagt ønsker du rask reparasjon, det vet vi. Vi tilbyr dag til dag reparasjon, det vil si at du kan hente din telefon ferdig reparert neste virkedag. Reparasjoner som leveres til oss via post vil du kunne forvente å ha tilbake etter ca 1uke.

Bruk vår reparasjonsguide for å finne riktig reparasjon til din telefon. Finner du ikke reparasjonen du er ute etter, eller ikke vet hva som er galt med telefonen kan du bestille en diagnose.

Du får 12måneders garanti på alle reparasjoner. Så om noe skjer kan du få utført en ny reparasjon kostnadsfritt.

Bytte iPhone skjerm

Det er alltid irriterende å knuse skjermen på iPhone, og det passer aldri å være uten telefon. Men iPhone skjermen kan byttes, og du burde heller bytte skjerm enn å kjøpe ny telefon. Vi kan bytte skjermen for deg, raskt og enkelt. Du får garanti på både reparasjonen og den nye skjermen.

Bytt skjerm på iPhone 4
Bytt skjerm på iPhone 4S
Bytt skjerm på iPhone 5
Bytt skjerm på iPhone 5C
Bytt skjerm på iPhone 5S
Bytt skjerm på iPhone 6
Bytt skjerm på iPhone 6 Pluss
Bytt skjerm på iPhone 6s
Bytt skjerm på iPhone 6s pluss
Bytt skjerm på iPhone 7

Når glasset er knust på iPhone må hele skjermen byttes, og ikke bare glasset. Og hvis telefonen har fått bulker burde du vurdere å bytte rammen også. For hvis rammen har bulker kan dette sette glasset under press, og da vil glasset knuse lettere.

Har hjem knappen også blitt ødelagt må den også byttes, men det kan du få utført til en redusert pris når du bytter skjerm. Velg bytte av hjem knapp som ekstra tjeneste når du bestiller bytte av skjerm.

Reparasjon av iPhone

Vi gjør reparasjon av alle iPhone, uansett årsak til skade eller feil. De reparasjonene vi gjør mest er bytte av knust skjerm og bytte av batteri, men vi kan også gjøre mindre reparasjoner som å bytte vibrator eller ladeport.

Diagnose

Er du usikker på hva som er galt med din iPhone eller annen smarttelefon kan du sende inn telefonen din diagnose hos oss. Da vil vi undersøke telefonen, og finne ut hva som må repareres, og deretter kontakte deg slik at du kan avgjøre om du vil reparere eller ikke.

Bestill diagnose

Reparasjon er miljøvennlig

Vårt første, og viktigste, argument er at reparasjoner er miljøvennlig. Å reparere defekte eller ødelagte telefoner reduserer EE-avfall(Elektrisk og Elektronisk Avfall). I 2012 ble det samlet inn nesten 30kg EE-avfall per person i Norge, tilsammen 143.000tonn.

iPhone reparasjon er verdt det!

Dersom du har knust skjermen, eller ødelagt telefonen på annen måte som ikke dekkes av garanti eller reparasjon, vil en reparasjon lønne seg nesten uansett. Enten du skal reparere iphone og bruke den selv, eller reparere telefonen for å selge den.

Slik gjør du

1

Bestill reparasjonen

Du bestiller reparasjon av din smarttelefon enkelt via våre nettsider.

2

Send telefonen

Send telefonen i posten til oss, eller lever den direkte på vårt kontor i Sandefjord.

3

Vi reparerer telefonen

Vi reparerer telefonen så snart vi mottar den, og du kan alltid sjekke status på våre nettsider, under "min side".

4

Du mottar telefonen

Vi sender telefonen tilbake til deg. Ved levering via post har du telefonen tilbake etter 7-8 dager. Og ved drop-in så har du den ferdig ca 30-60 min etter, avhengig av type reparasjon.

© Mobilverkstedet.no 2017